Logo
Online Sitemiz Açıldı

Online Sitemiz Açıldı

Yıllardır kişiye özel üretim yapan firmamızda müşterilerimiz mağaza ortamında ürüne dokunarak alışveriş yapmaktadır. Mobilyasından uyku setine halısına kadar odasının dekorasyonunu tamamlayacakları ürünleri mağazamızdan seçerek çocuklarının odasını dekore etmekteydi. Butik olarak çalıştığımız için ürünlerimizin online satışını düşünmedik.

Pandemi  sürecinde insanlar bir taraftan evlere kapanırken bir taraftan da hayat doğal akışındaydı. Bebekler doğmaya devam etti. 

İnsanlar evde kaldıkları süreçte evleriyle daha çok ilgilenip evlerinin dekorasyonlarına yoğunlaştılar. Diğer ev eşyaları ile birlikte çocuk  odaları da yenilendi.

Online eğitime geçildiği için çocukların bir numaralı sosyal alanı olan odalarının önemi daha da arttı.

Bu süreçte  mağazamızı ziyaret edemeyip sosyal medya üzerinden bize ulaşan müşterilerimize dokunmadan satış yapmaya başladık. 

Pandemi süreci ve insanların alışveriş tercihlerindeki değişiklik sonucu online.moremo.com.tr satış sitemizi faaliyete geçirdik. 

Rahat  paketlenebilen , taşınabilen ve kolaylıkla montajı yapılan yeni Lego Serisi ürünlerimizi Bursa dışında tüm Türkiye deki müşterilerimize ulaştırmaya başladık. Yıllardan beri olduğu gibi sağlık ve güvenliği ön planda tutarak ,  kalitemizden ödün vermeden , bebeklerin  gelişimine göre revize edilebilen MDF ve lake boyalı ürünlerin satışını yapıyoruz. Bunun yanında uyku seti ve halılarımızı da ürün gamımıza ekledik. Yılların tecrübesi ile müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürün çeşitliliğimizi  arttırmaya devam edeceğiz. Moremo ile çocuklar çok mutlu diyerek devam ettiğimiz çalışmalarımız , ülkemizin her köşesindeki  çocuklara ulaşabilecek olmanın ve daha çok çocuğun mutluluğuna mutluluk katacak olmanın heyecanı ile  çok daha fazla motive olarak devam edecek.

Gösterişten ziyade çocukları için  sağlık ,güvenlik ve  kalite yi ön planda tutarak tercihlerini yapan müşterilerimizin desteği ile MOREMO olarak sizlerle birlikte çok daha güzel işler yapabileceğimize gönülden inanıyoruz.

Bunlara da göz at